انواع عملیات سطحی روی چوب پلاست
عملیات سطحی روی چوب پلاست
برای رفع مشکل تغییر رنگ بندی چوب پلاست از عملیات سطحی برش خورده (Brushed) ویا عملیات سطحی طرح چوب (Embossed) برای تغییر از رنگ اولیه به رنگ ثانویه استفاده میشود. این کار به این دلیل انجام میگیرد که از ابتدا ناظر یا سفارش دهنده به رنگ چوب پلاستیک عادت کند و در نهایت نمای کار شده با چوب پلاستیک ها در رنگ ثانویه و نهایی خود از ابتدا دیده شود. حال که با علت انجام عملیات سطحی روی چوب پلاست آشنا شدید، قصد داریم کمکم تمام مدلهای عملیات سطحی را برای شما توضیح دهیم.
پس از تولید چوب پلاست
پس از فرآیند تولید چوب پلاست در کارخانه و اجرای عملیات سطحی مورد دلخواه مشتری مانند امباس، طرح چوب و یا براش، چوب پلاستیک های تولید شده جهت تحویل به محل پروژه ارسال میگردد، چوب پلاستیک به خاطر شکل و ساختار فیزیکی و روش تولید آن، در مقابل سرما، گرما، بارندگی، رطوبت، حشرات و هر گونه تغییر شکل در محیطهای بیرونی مقاوم است. مسلماً چوب پلاست در مقایسه با سنگ عایق حرارتی بهتری است. این محصولات به خاطر مواد استفاده شده در آن به هیچ وجه منبع تغذیه برای حشرات و قارچهای مولد پوسیدگی چوب نخواهند بود.
جذابیت نمای ساختمان
میزان استفاده از هر رنگ و جایگاه آن تعیین کننده زیبایی نمای ساختمان در دید ناظر است. به دلیل دارا بودن رنگ بندی چوب پلاست و تنوع گوناگون به مشتری این اجازه داده خواهد شد تا بتواند رنگ دلخواه خود را با متریالهای دیگر ساختمانی هماهنگ کند.
ترکیب دو رنگ متفاوت چوب پلاست نیز گزینه مناسبی برای طراحان است تا بتوانند به وسیله آن در طراحی نما تنوع ایجاد کنند. این تفاوت رنگی با ایجاد سایه روشن در نمای ساختمان اگر خلاقانه صورت بگیرد میتوان به زیبایی نما کمک شایانی کند.